Autoruder

Få lavet din autorude hos Din Glasmand. Som glarmester ved vi, hvad en god rude i bilen betyder. Vi skifter ruden hos dig. Læs mere på siden herunder.

Udskiftning af autoruder og reparation af stenslag

Har du fået en skade på en af bilens ruder? Så er Din Glasmand klar til at rykke ud. Vi tilbyder udskiftning af forrude og bagrude samt reparation af stenslag.

Da vi går efter at tilbyde den bedste service, kommer vi gerne ud og skifter autoruden, hvor du er. Så klarer vi rudeskiftet eller stenslaget, mens du er hjemme, på arbejdet eller bare bruger tiden mere effektivt. Vi yder altid 2 års monteringsgaranti, som er din garanti for et ordenligt håndværk. Med mere end 10 års erfaring i branchen, kan vi med sikkerhed sige, at din bil er i de bedste hænder hos os.

Super priser inklusiv montering af din nye bilrude

Når uheldet er ude, står vi altid klar med grundig rådgivning. Vi kan – som udgangspunkt –  hjælpe med nye autoruder på alle bilmærker og -typer. Vi bestiller relevante materialer for dig til en fair pris og finder den optimale løsning for dig. Hvis det er et lille stenslag, som kan repareres med et lille indgreb, skifter vi selvfølgelig ikke hele ruden.

Kontakt os i dag og få en snak om skaden – så beregner vi et uforpligtende tilbud med en fair pris.

Ring på +45 26 23 07 40 eller benyt kontaktformularen. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Vi tilbyder udskiftning af autoruder og reparation af forrude og bagrude for kunder på hele Sjælland.

light, non, rainwater-643957.jpg
Vi udskifter din bilrude ude ved dig.
logo_hvid
kontakt os
Kontakt os

Kontakt os nu via telefonen eller udfyld en kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig. Husk vi rådgiver også gerne.

Fandt du hvad du ledte efter?

Læs også om.

giv os 5 stjerner
Giv os 5 stjerner

Hjælp os med at blive bedre. Fortæl om din oplevelse med Din Glasmand og giv os gerne 5 stjerner. Vi arbejder altid på at blive bedre.

mere icon
Hærdet glas

Glas vægge til kontorer eller hærdet glas til sikkerhedsforanstaltninger. Vi gør i alt til erhvervslivet.
Læs mere her.

arbejdsområder
Arbejdsområder

Se hvilke arbejdsområder, vi tilbyder. Vi laver det meste, stort som småt. Kan du ikke finde det, du søger, på listen, så ring gerne. Vi plejer at kunne løse næsten alt.

Scroll to Top