Spejle efter mål

Vi fremstiller spejle efter mål og personlige ønsker

Spejle efter kundens ønsker og mål

Er du på udkig efter et nyt spejl, som kan give badeværelset, entréen eller soveværelset et nyt look? Så er du kommet til rette sted. Hos Din Glasmand er vi eksperter i at fremstille specialløsninger i glas – herunder spejle.

Vi er altid opdateret på de nyeste trends inden for design og boligindretning, så vi kan hjælpe dig med gode råd til at vælge dit nye spejl. Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på et nyt spejl efter mål. Alt du skal gøre, er at kontakte os og gøre dig tanker om:

  • Formen på spejlet (rundt, ovalt, kvadratisk)
  • Mål (højde, bredde, diameter)
  • Kanttype (jern, plastik etc.)
  • eller bare ringe til os og sætte ord på dine tanker

Efter en snak med dig beregner vi et godt tilbud til os. Ring til din glarmester i dag på +45 26 23 07 40 eller benyt kontaktformularen her på siden.

logo_hvid
Spejle efter mål
Badeværelses spejle i specielle mål
Spejle efter mål til dit badeværelset og skræddersyet til netop dit behov. Vi tilpasser alle former for spejle til dit rum eller får dem fremstillet efter mål
kontakt os
Kontakt os

Kontakt os nu via telefonen eller udfyld en kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig. Husk vi rådgiver også gerne.

Fandt du hvad du ledte efter?

Læs også om.

giv os 5 stjerner
Giv os 5 stjerner

Hjælp os med at blive bedre. Fortæl om din oplevelse med Din Glasmand og giv os gerne 5 stjerner. Vi arbejder altid på at blive bedre.

mere icon
Hærdet glas

Glas vægge til kontorer eller hærdet glas til sikkerhedsforanstaltninger. Vi gør i alt til erhvervslivet.
Læs mere her.

arbejdsområder
Arbejdsområder

Se hvilke arbejdsområder, vi tilbyder. Vi laver det meste, stort som småt. Kan du ikke finde det, du søger, på listen, så ring gerne. Vi plejer at kunne løse næsten alt.

Scroll to Top