Kontorglas i hærdet glas

Din Glasmand har skræddersyede løsninger til opdeling af kontorer og andre rum til erhvervslivet.

Kontorglas til erhvervslivet og professionelle

Din Glasmand er specialister i alverdens glasløsninger til kontorindretning. Ved montering af skillevægge i glas benyttes hærdet glas af sikkerhedsmæssige årsager. Det kan holde til ekstremt meget og er derfor den foretrukne løsning for de fleste kunder. Med denne type glas kan vores rutinerede glarmestre skabe lydtætte løsninger, så du undgår støj i mødelokalet eller på individuelle kontorer. Lydisolerende kontorglas benyttes også i høj grad til at mindske støj mellem afdelinger, så medarbejderne ikke bliver forstyrret i deres arbejde. Kontorglas vælges af virksomheder, som ønsker at skabe en mere dynamisk arbejdsplads, som i højere grad opfordrer til samarbejde på tværs af afdelingerne.

Funktionelle erhvervsløsninger i hærdet glas

Vores fokus er altid at levere de mest optimale løsninger til dig og din virksomhed. Med mange års erfaring kan vi rådgive om den løsning, som vil egne sig bedst til netop jeres kontormiljø. Vi oplever, at vores erhvervskunder værdsætter vores ærlige og professionelle mening, og vælger os som deres faste samarbejdspartner til alt i kontorglas. Når vi arbejder med hærdet glas, benytter vi glas i branchens bedste kvalitet, så du er sikret en solid og effektiv løsning som holder i mange år.

Kontorglas kan komme i mange forskellige former. Her kan få rådgivning og læse mere om de forskellige slags hærdet glas
hærdet glas

Rådgivning og tilbud på kontorglas

Vi er stolte af vores håndværk og de løsninger, vi leverer til både private og firmaer. Høje forventninger til slutresultatet sikrer, at vi altid udvikler os og arbejder med de nyeste teknikker i branchen. Vores målsætning er at altid skabe et tidløst og gennemarbejdet produkt, som du kan drage fordel af og være glad for mange år ud i fremtiden. Du kan derfor trygt stole på, at vi løser din opgave på tilfredsstillende vis og aldrig springer over, hvor gærdet er lavest. Vi arbejder ikke med “hovsa-løsninger” og efterlader aldrig vores kunder med et dårligt resultat, når vi leverer kontorglas og løsninger i hærdet glas.

Ring endelig til Din Glasmand på +45 26 23 07 40. Så kan du tage en snak med en erfaren glarmester om lige netop din opgave med kontorglas. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside. Så giver vi dig straks et kald med vores syn på sagen og udarbejder et gratis tilbud på hærdet glas til dit kontor. Vi besigtiger og udfører til hverdag opgaver i København, Ringsted og Køge samt resten af Sjælland.

Løsning i hærdet glas til erhvervslivet
Kontorglas og skillevægge i glas til kontor/virksomheder og private
logo_hvid
kontakt os
Kontakt os idag

Vil du høre mere om hærdet glas, og er du i tvivl om, hvad der passer til dit brug, så rådgiver vi gerne. Kontakt os nu via telefonen eller udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Fandt du hvad du ledte efter?

Læs også om.

giv os 5 stjerner
Giv os 5 stjerner

Hjælp os med at blive bedre. Fortæl om din oplevelse med Din Glasmand og giv os gerne 5 stjerner. Vi arbejder altid på at blive bedre.

mere icon
New Yorker vægge

New Yorker vægge er den nyeste trend inden for boligdesign og kontorindretning.
Læs om vores New Yorker vægge i dansk kvalitet.

arbejdsområder
Arbejdsområder

Se hvilke arbejdsområder, vi tilbyder. Vi laver det meste, stort som småt. Kan du ikke finde det, du søger, på listen, så ring gerne. Vi plejer at kunne løse næsten alt.

Scroll to Top