New Yorker vægge

New Yorker vægge er den nyeste trend inden for boligdesign og kontorindretning

New Yorker vægge af glas og jern

Et af de mest kendte fænomener til indretning af lejligheder, kontorer mv. er New Yorker vægge. De består af mindre glas opdelt af tydelige, typisk sorte, jernsprosser. De skaber et helt unikt udtryk i et rum og får det til at fremstå råt, men stilrent og tjekket. En New Yorker glasvæg kan danne den perfekte ramme om et mødelokale, mens det stadig tillader, at lys kan strømme ind i lokalet fra flere vinkler. Det skaber en langt bedre stemning inden- og udenfor mødelokalet, som ikke vil føles så trangt og dystert. I private boliger bruges løsningen ofte i stedet for franske døre mellem dagligstue og spisestue eller lignende.

Ypperste kvalitet

Hos Din Glasmand vægter vi altid det endelige resultat højest. Vores dygtige glarmestre fokuserer altid på at overraske positivt og skabe noget bedre, end du havde forestillet dig. Dette er vores målsætning uanset, hvor vi opsætter New Yorker vægge. Vi har omfattende erfaring med forskellige løsninger hos både private og erhverv. Du kan være sikker på at du altid får personlig service og en skræddersyet løsning, som passer til dine behov. Designet på en New Yorker glasvæg stammer fra industrielle bygninger i New York og er udpræget tidløst. Vi bygger New Yorker vægge af glas og jern af højeste kvalitet og kan også skabe en lydisolerende effekt, som er ideel ved indretning af kontorer og mødelokaler.

New-yorker-vægge
la rustica glasfacade

Indhent et uforpligtende tilbud på New Yorker vægge

Vi har stor erfaring med alle typer glarmesteropgaver. Vi varetager gerne alle løsninger af glas i din nye bolig, ved renovering eller ved indretning af kontorer eller lignende. Vi monterer New Yorker vægge i markedets højeste kvalitet og ved hjælp af solidt og grundigt håndværk. Vi er en sikker samarbejdspartner på både store og små opgaver. Vores glarmestre inddrager dig gerne i processen og kan varetage alt fra A til Z – fra idé til du har en færdig New Yorker glasvæg.

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig med svar hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at ringe til os på +45 26 23 07 40 for at tage en snak om dit glasprojekt og din New Yorker glasvæg. Du får gerne et gratis, uforpligtende tilbud på hele opgaven alt inklusive.

alt i glas
new yorker væg med dør
logo_hvid
kontakt os
Kontakt os

Kontakt os nu via telefonen eller udfyld en kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig. Husk vi rådgiver også gerne.

Fandt du hvad du ledte efter?

Læs også om.

giv os 5 stjerner
Giv os 5 stjerner

Hjælp os med at blive bedre. Fortæl om din oplevelse med Din Glasmand og giv os gerne 5 stjerner. Vi arbejder altid på at blive bedre.

mere icon
Skille- og Glasvægge

Æstetisk flot og mulighed for dagslys i alle rum. Vi kan tilpasse alle løsninger i glas til netop din væg, ligefra kontor til dagligstuen.

arbejdsområder
Arbejdsområder

Se hvilke arbejdsområder, vi tilbyder. Vi laver det meste, stort som småt. Kan du ikke finde det, du søger, på listen, så ring gerne. Vi plejer at kunne løse næsten alt.

Scroll to Top