Har vi fortjent 5 stjerner

Din Glasmand har mange års erfaring som glarmester og har mange tilfredse kunder. Det er meget vigtigt for os at have et godt ry. Hjælp os med at blive bedre ved at beskrive din oplevelse herunder.

Hvad oplevede du som kunde?

Skriv en anmeldelse nu eller læs mere om Din Glasmand her

Glad og tilfreds?

Var Din Glasmand tilfredsstillende? Vil du bruge os igen?

Vi håber, du var glad og tilfreds med vores arbejde. Giv os venligst så mange stjerner, som vi fortjener, samt en anmeldelse og fortæl mere om din oplevelse med os.

favicon-hvid

New Yorker facade og 3. plads i DM

(Billede til 1)
Endelig kan vi fremvise det færdige resultat af næsten 2 års planlægning og finpudsning. La Rustica i Roskilde har fået monteret denne New Yorker facade af Din Glasmand! Resultatet taler for sig selv.

(Billede til 2)
Dette logo repræsenterer glarmesterfagets udfoldelser og giver et indblik i, hvad man kan med glas. Denne indramning var nok til en tredje plads ved DM i Skills 2011

la rustica glasfacade

Beklædning med træ

1 of 3

Gennemsigtig glas med høj holdbarhed 

2 of 3

Farvet / Tonet glas

3 of 3
3 plads i DM

3 plads ved DM i Skills 2011

1 of 1

Seneste anmeldelser

Perfektion til fingerspidserne

09/07/2021

Jeg fandt dinglasmand.dk online. Min kone og jeg er meget tilfredse, så tak fra os i København. Her er hvad vi fik: Høj kvalitet, venlig service, stor rutine og kompetencer, fast pris og frem for alt levering til tiden. Stor anbefaling herfra.

Mvh Jørgen

Jørgen Kristensen

Opsætning af ny bruseniche i glas

Vi skulle have lavet vores badeværelse og i forbindelse med dette skulle vi have en ny bruseniche. Vi havde billeder af noget vi havde set på en ferie. Det blev nøjagtig som på billedet 🙂 Tak for det! Din Glasmands personale er meget professionelle og søde. Vi kommer til at bruge jer igen snart.

Johanne V Sørensen
testimonial1-free-img

Ligesom det skal være🙂

Behagelige mennesker og flot arbejde. Nu var det tid! Jeg har længe ønsket mig en New Yorker væg i mellem stuen og spisestuen.

Ekstremt nemt.. Først lidt korrespondance pr. e-mail, derefter kom de fra Din Glasmand og tog mål, aftalte en dag til opsætning o.s.v. Da dagen kom gik alt som aftalt. Jeg er meget glad for min væg, så tak for det. Kan klart anbefale Din Glasmand

Lone Trampkilde
Scroll to Top