Brusenicher og brusevægge

Vi laver speciallavede brusenicher og brusevægge i glas – 100% efter dine mål.

Brusevæg i kvalitetsglas

Vi udnytter altid vores kompetencer til at udvælge det helt rigtige glas til din nye brusevæg i glas og monterer det hele grundigt med fokus på funktionalitet og æstetik. Glas til badeværelser er en af vores spidskompetencer. En stor del af vores kunder ønsker en elegant og stilren bruseniche i glas, som løfter hele badeværelsets udtryk til helt nye højder. Vi leverer gerne alt glas til bad og toilet i forbindelse med renovering eller hvis du bare ønsker at skifte din triste, gamle brusevæg i glas eller plast ud med en ny og mere tidssvarende løsning. Uagtet hvilken stil du ønsker, så kan vores glarmestre skabe en løsning, som vil overraske dig positivt.

Elegant bruseniche i glas til badeværelser

Materialer i vådrum har det med at ældes hurtigere grundet den høje luftfugtighed og direkte kontakt med vand. Derfor er kravene til montering og materialevalg højere end ved glasløsninger i andre rum, da vi stadig ønsker at resultatet skal fremstå perfekt i mange år. Vi tænker altid i løsninger som kræver minimal vedligeholdelse og som ikke let samler snavs og støv. Vores glarmestre tænker altid over disse aspekter når de rådgiver til at vælge den rigtige løsning. Din nye brusevæg til bruseniche i glas kan bestå af glas alle mange typer og former. Vi kan levere ethvert stykke glas til dit badeværelse.

Brusenicher i glas fra din lokale glarmester, fremstilles efter ønsket mål
bathroom, luxury, luxury bathroom-1336165.jpg

Ring og få et godt tilbud på brusenicher og brusevægge

Vi er eksperter i alle former for glas til din nye brusevæg. Hvad enten du ønsker klart, matteret eller en helt anden type glas. Du kan være sikker på at vi kun bruger materialer i højeste kvalitet. Kombineret med vores erfaring og kompetente håndværk, er der de bedste forudsætninger for et fejlfrit resultat. Ring endelig til Din Glasmand på +45 26 23 07 40. Så kan vi starte en dialog om den perfekte løsning til dine behov. Du må også gerne udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi til dig med et gratis, uforpligtende tilbud på bruseniche i glas.

brusevaeg
Brusevægge i glas med dansk design og efter ønsket mål fra dig som kunden. Tilpasses eller fremstilles til netop dit brug
badevaerelse
kontakt os
Kontakt os

Kontakt os nu via telefonen eller udfyld en kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig. Husk vi rådgiver også gerne.

Din Glasmand - Din lokale glarmester

Fandt du hvad du ledte efter?

Læs også om.

giv os 5 stjerner
Giv os 5 stjerner

Hjælp os med at blive bedre. Fortæl om din oplevelse med Din Glasmand og giv os gerne 5 stjerner. Vi arbejder altid på at blive bedre.

mere icon
New Yorker vægge

New Yorker vægge er den nyeste trend inden for boligdesign og kontorindretning.
Læs om vores New Yorker vægge i dansk kvalitet.

arbejdsområder
Arbejdsområder

Se hvilke arbejdsområder, vi tilbyder. Vi laver det meste, stort som småt. Kan du ikke finde det, du søger, på listen, så ring gerne. Vi plejer at kunne løse næsten alt.

Scroll to Top