Glasvægge og skillevægge

Æstetisk flot og mulighed for dagslys i alle rum. Vi kan tilpasse alle løsninger i glas til netop din væg, lige fra kontoret til dagligstuen.

Glasvægge fremstilles og skræddersyes efter jeres mål

Der findes mange forskellige designs på skillevægge i glas. Vi er eksperter i både diskrete løsninger med store overflader i glas og lydisolering samt de mere fremtrædende New Yorker vægge i glas med tydelige jernsprosser mellem mange mindre stykker glas. I mange tilfælde vælger vores erhvervskunder at få monteret folie på glasvægge med firmaets logo, inspirerende tekst og citater eller lignende. På et kontor er skillevægge i glas en elegant løsning til at opdele afdelinger og kontorer uden at skabe for meget barriere mellem afdelingerne. Mange vælger dog en skillevæg i glas med god lydisolering, så man undgår støjforurening mellem kontorerne.

Vi garanterer funktionelle glasløsninger

Vores glarmestre installerer både glasvægge og -døre efter grundig opmåling og skæring af glas til den korrekte størrelse. Efter korrekt montering af glasset giver vi det en effektiv pudsning, så dine glasvægge står knivskarpe, når vi efterlader dig med dine nye skillevægge i glas. Vi er leveringsdygtige i farvet glas, glas med tekstiler og designet glas. Her er det kun fantasien, som sætter grænser. Det er vigtigt for os, at du ikke bare får æstetiske, men også praktiske og velfungerende glasvægge på dit kontor og/eller arbejdsplads.

Kontorglas kan komme i mange forskellige former. Her kan få rådgivning og læse mere om de forskellige slags hærdet glas
glasvæg

Kontakt os for tilbud på glasvægge

Med et solidt hold af erfarne og professionelle glarmestre kan Din Glasmand altid garantere flotte og gennemarbejdede resultater til private- og erhvervskunder. Vi har erfaring med alle former for glasarbejde og er sikre på, at vi kan montere de perfekte glasvægge til dig og eventuelt din virksomhed. Mange vælger os i forbindelse med kontorindretning, da skillevægge i glas er meget populære her. Private vil oftest have vores New Yorker vægge, da de sætter et helt særligt og unikt præg på en lejlighed.

Tøv ikke med at ringe til Din Glasmand på telefon +45 26 23 07 40. Så kan vi tage en snak om lige netop dine behov og ønsker. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på siden, så ringer vi tilbage til dig hurtigst muligt.

New-yorker-vægge
Kontorglas og skillevægge i glas til kontor/virksomheder og private
glasvægge
kontakt os
Kontakt os

Kontakt os nu via telefonen eller udfyld en kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig. Husk vi rådgiver også gerne.

Fandt du hvad du ledte efter?

Læs også om.

giv os 5 stjerner
Giv os 5 stjerner

Hjælp os med at blive bedre. Fortæl om din oplevelse med Din Glasmand og giv os gerne 5 stjerner. Vi arbejder altid på at blive bedre.

mere icon
New Yorker vægge

New Yorker vægge er den nyeste trend inden for boligdesign og kontorindretning.
Læs om vores New Yorker vægge i dansk kvalitet.

arbejdsområder
Arbejdsområder

Se hvilke arbejdsområder, vi tilbyder. Vi laver det meste, stort som småt. Kan du ikke finde det, du søger, på listen, så ring gerne. Vi plejer at kunne løse næsten alt.

Scroll to Top