Om os

Fokus på kvalitet og sikkerhed med Din Glasmand, som danskernes foretrukne glarmester.

dinglasmand-forside

15 års erfaring med alle typer glasopgaver

Din Glasmand ejes af Anders Kåre Engelhardt Nilsson, som oprettede glarmesterfirmaet i 2017. Anders er en uddannet glarmester, som selv har mange års erfaring med alle mulige forskellige typer glasopgaver.

Hos Din Glasmand holder vi os opdateret med alle nye teknikker inden for branchen. Vi tager alle opgaver ind, intet er svært for os, og ingen opgave er for lille eller stor. 

Garanti på vores glasarbejde med Kunden i centrum

Vi giver 5 års garanti for korrekt montering på alt glasarbejde, dog 2 års garanti på montering af autoruder. Vi har selvfølgelig også en forsikring, som dækker i tilfælde af skader, men vi har aldrig til dags dato haft en eneste skade, da vi sætter sikkerhed i højsædet både for vores medarbejdere og for kunden.

Desuden sætter Din Glasmand kunden i højsædet. Du er i centrum hos os, og vi gør alt, som står i vores magt for, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Vi bruger den fornødne tid på at sikre opgavens kvalitet frem for at tage for mange opgaver ind. Enhver opgave starter med, at vi sporer os ind på nøjagtig, hvad dit ønske er. Vi hjælper gerne med rådgivning, så du får præcis det resultat, du ønsker dig.

Erfaring og kvalitet er de to ting, som skal til for, at du får så flot et resultat som muligt. Vi har 15 års erfaring med behandling af glasprodukter, og vi har prøvet det meste, så du kan trygt lægge din opgave i vores hænder.

Hvorfor bruge netop Din Glasmand som din glarmester?

Hos Din Glasmand er det at være din glarmester noget, vi tager alvorligt. Hele vores koncept er bygget op omkring at give kunden en god oplevelse.

Hos os får du:

  • En kvalitetsbevidst og professionel glarmester
  • Høj service og kvalitet
  • Sikkerhedsmæssigt forsvarligt glasarbejde
  • Et hurtigt svar på din henvendelse
  • En fast og konkurrencedygtig pris

Ring på tlf. +45 26 23 07 40 og få en snak om din glasopgave med en venlig, professionel glarmester. Vores rådgivning og tilbud er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Du kan også udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside. Vi svarer dig så hurtigt som muligt.

Dun & Bradstreet

Din Glasmand ApS er stolt over at være en del af Dun & Bradstreet Liverating-ordningen, der tilbyder en kontinuerlig og pålidelig vurdering af vores virksomheds økonomiske sundhed og kreditværdighed. Dette initiativ afspejler vores åbenhed og forpligtelse til finansiel gennemsigtighed, hvilket er afgørende for vores forretningsfilosofi.

 

Ansvarlig forretningsdrift


Ved at deltage i Liverating viser vi vores kunder, at vi prioriterer ansvarlig forretningsdrift, hvilket skaber tillid og tryghed i vores forretningsforhold. Denne objektive vurdering fra en anerkendt tredjepart som Dun & Bradstreet er en ekstra bekræftelse på vores virksoms stabilitet og pålidelighed, og vi ser frem til at fortsætte med at levere kvalitetsservice med integritet og gennemsigtighed.

Liverating-Dun&Bradstreet-Bisnode-Din GlasMand

Fandt du hvad du ledte efter?

Læs også om.

giv os 5 stjerner
Giv os 5 stjerner

Hjælp os med at blive bedre. Fortæl om din oplevelse med Din Glasmand og giv os gerne 5 stjerner. Vi arbejder altid på at blive bedre.

arbejdsområder
Arbejdsområder

Se hvilke arbejdsområder, vi tilbyder. Vi laver det meste, stort som småt. Kan du ikke finde det, du søger, på listen, så ring gerne. Vi plejer at kunne løse næsten alt.

kontakt os
Kontakt os

Kontakt os nu via telefonen eller udfyld en kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig. Husk vi rådgiver også gerne.

Scroll to Top